top of page
 • Wat is zaktraining?
  Zaktraining wordt, hoe kan het ook anders, uitgevoerd op een boks-zak. Er is geen fysiek contact en uithoudingsvermogen staat centraal. Zaktraining is de ideale work-out om kennis te maken met de (kick)boksen en te werken aan je uithoudingsvermogen. Zaktraining is voor sporters van elk niveau. Voor beginners een top les om bekend te raken met het uitvoeren van stoot- en traptechnieken en voor gevorderden een goede les om hun technieken op hoge intensiteit uit te voeren. Ook is het door de hoge intensiteit ideaal voor deelnemers die willen afvallen.
 • Wat is padstraining?
  Wil je een vliegende start maken met kickboksen? Bepaalde technieken fijn slijpen? Of ervaren hoe een wedstrijdvechter getraind wordt? Dan is het boeken van een 1 op 1 padstraining perfect! Je traint 1 op 1 met je trainer die pads (trap/stootkussens) op houdt en je combinaties laat maken en je daarbij coacht op je techniek. Deze training boek je met de trainer wanneer jij wilt.
 • Wat is personal training?
  Trainen wanneer het jou uitkomt, afgestemd op jouw niveau en dat 1 op 1. Hierdoor is er volledige focus op jouw progressie en oog voor detail. Afhankelijk van jouw doelen wordt er een passend plan gemaakt en bijpassende trainingen.
 • Wat is techniektraining?
  Techniektraining voer je uit in koppels. In deze training leren top kickboksers je de basistechnieken die bij deze sport komen kijken. De trainers zorgen ervoor dat je op de juiste manier de trap- en stoottechnieken onder de knie krijgt waardoor je het maximale uit je training haalt en ook echt beter wordt in de sport.
bottom of page