top of page
LOGO-EMPOWER-GYM---WHITE.png

Trainingen

DSC07727.jpg.jpg

Zaktraining

 Zaktraining is voor sporters van elk niveau. Voor beginners een top les om bekend te raken met het uitvoeren van stoot- en traptechnieken en voor gevorderden een goede les om hun technieken op hoge intensiteit uit te voeren. Ook is het door de hoge intensiteit ideaal voor deelnemers die willen afvallen.

DSC07793.jpg.jpg

EMPOWER 
Work out

Dit is een combinatie van zak- en krachtraining. Denk hierbij aan trainingen met weerstand door middel van je eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen. Hierin sta jij als individu centraal, waarbij wordt gekeken naar je uithoudingsvermogen en welke gewichten je aankan. Naast uithoudingsvermogen wordt hier ook gewerkt aan spierontwikkeling en heeft ook deze training een enorme impact op vetverbranding.

DSC08652.jpg.jpg

Techniektraining

Techniektraining voer je uit in koppels. In deze training leren top kickboksers je de basistechnieken die bij deze sport komen kijken. De trainers zorgen ervoor dat je op de juiste manier de trap- en stoottechnieken onder de knie krijgt waardoor je het maximale uit je training haalt en ook echt beter wordt in de sport.

DSC08617.jpg.jpg

Padstraining

Wil je een vliegende start maken met kickboksen? Bepaalde technieken fijn slijpen? Of ervaren hoe een wedstrijdvechter getraind wordt? Dan is het boeken van een 1 op 1 padstraining perfect! Je traint 1 op 1 met je trainer die pads (trap/stootkussens) op houdt en je combinaties laat maken en je daarbij coacht op je techniek. Deze training boek je met de trainer wanneer jij wilt.

DSC08054.jpg.jpg

Small Group training

Deze training is bedoeld voor sporters die met een eigen groepje willen trainen op een tijdstip in overleg bepaald. Je kan als vriendengroep gewoon lekker training of een doel stellen voor een bepaalde periode. Het minimale aantal deelnemers voor een small group training is 4 en kan tot max 10.

DSC08687.jpg.jpg

Personal training

Trainen wanneer het jou uitkomt, afgestemd op jouw niveau en dat 1 op 1. Hierdoor is er volledige focus op jouw progressie en oog voor detail. Afhankelijk van jouw doelen wordt er een passend plan gemaakt en bijpassende trainingen.

bottom of page